lycklig typ

Ni vet den där känslan man får när man blir helt PLÖTSLIGT lycklig? När det rusar upp ett enormt brus i magen och man måste sträcka på sig och nästan hoppa ur stolen och dra ett enormt andetag och låta bruset gå ut i ett stort leende över munnen. Ni vet hur man tappar bort verkligheten lite och bara ryser eller det känns i alla fall som att man vill rysa men det kommer liksom ingen och man blir helt paralyserad och bara LÄNGTAR efter det som gör en så lycklig? När man bara vil HOPPA UPP UPP UPP SPRINGA TJOA SKUTTA SKRIKA SKRIKA SKRIKA HÖGT HÖGT HÖGT och berätta för alla någonting. Så där lycklig som man bara är ibland.
Ja. ni vet kanske vad jag menar.

En sak som ger mig det är Nattkampen.

2008 och 2009Men vad jag tänkte på just nu var det lilla skedet innan sommarlovet i våras. Kalle Blomkvist. Det var så underbart underbart. Jag ville verkligen göra den där filmen. jag VILLE VERKLIGEN det!Arcade Fire

Hej, jag är leeeeeeeedsen men jag MÅSTE avbryta er i min kiss- och bajshistoria med ett underbart låttips. Isa tipsade om den här låten i nian tror jag, och jag tyckte att den var bra, men jag hade liskom glömt bort den, och så hörde jag den idag och kom på att den är helt marvellous.
Jag älskar Arcade Fire.
I alla fall Wake up och Rebellion (lies), jag ska lyssna på deras album funeral, laddade ner det förut idag.Och jag veet, att ingen av er kommer antagligen att lyssna, men någon liten själ gör kanske det, och då kan jag glädja denna persons väg i mörkret.

Every time you close your eyes
Lies, lies!


KISSKORV!

hej och hå

Det är lite pinsamt för det är så töntigt, men jag tycker verkligen att romantiska filmer är så sjukt bra! De kan verkligen göra mig knäsvaga, ärligt talat.
Nu har jag kollat på the rebound, som jag tipsade om i ett tidigare inlägg, och den var lika fantastisk som de allra bästa romantiska filmerna.
The proposal, 27 dresses, made of honor, the rebound, the accidental husband, the notebook, the holiday, m.m. m.m. etc. etc.

Ah, & jag älskar att det finns så många av dom! :)
Jag brukar hitta dom på sidan jag länkade där uppe, jag kan länka igen, här :D

Igårkväll var jag hos Axelina och lekte med flertal trevliga människor. Det var mafioso som stod på tavlan, men det körde vi nog bara tre gånger. Fyra man i soffan blev det också, och så började de kolla på Amelie från montmartre.

Nu ska jag snart baka kaka till pappa för det är fars dag :D

hejdå

LASSSEEEE!!!

Här hälsar man på vakterna vid Stureplan
Han är killen hela dan
i den här stan
Här har man god smak och pengar kvar
Det stinker från en sushibar
Här träffas man på nån godkänd pissoar
Här i Stockholm


Japp, jag var på LARS WINNERBÄCK igår! Och han sjöng fel på texten häruppe, det var det mest underbara.
Och underbart var det när det kom en låt som man kunde sjunga med på och hoppa lite smått.

hela arenan var öppen, det var mycket folk, med fem pers framför mig ungefär hittar jag MARTIN och OSKAR :D
Så dom trängde jag mig fram till i slutet av konserten när några trodde att det var slut och gick fast så plötsligt kom Lasse & co in på scenen igen och körde elegi och någon mer... Söndermarken var det tror jag.

Andreas Grega var förband, han var bra!
DÄRFÖR: Hej Andreas Grega, ifall du nån gång skulle googla på ditt namn kanske du av en händelse kommer in här och då vill jag bara säga; du var bra."
Nån av hans låtar ska solklart in på min dans, dans, dans! spellista på spotify.

Nu ska jag FÖRSÖKA göra kultur-och bajshistoria.
hejdå.

PS. Gårdagens kommentar: (August) -Jag funderar på att starta en egen grupp på facebook som heter Kris. Korvens Rätt i Samhället.
Jag känner på mig att August kommer att ta upp mååånga dagens kommentarer i framtiden.

RSS 2.0