det här är mitt liv

Klasskonserten var jättelyckad.
jag sjöng alldeles ensam på scenen och spelade teater. Det var hemskt roligt. Jag dirigerade även hela min klass och hade på mig en gasbinda runt hela huvudet. Jag dansade en galen dans och nu pirrar det i magen varje gång jag tänker på hur fantastiskt bra min klass är.

Vårkonserten gick bra
Jag spelade Doppler och trots att jag var helt trött i huvudet efter ett hål mellan 11.15 och 16.40 med massa massa historia så spelade jag den bra och det var roligt.

tjingeling!

Fett med bra

HEJ OCH HALLÅ!
Ikväll är våran fantastiska klasskonsert, som jag hoppas att ni alla kommer på!
Tänkte bara säga det.

19:00 Wennerbergssalen i Skövde.

MISSA INTE! MINNEN FÖR LIVET, OCH ALLT SÅNT DÄR!

fräscht

Det är allt jag hinner idag!

NÖJD!

Vet fortfarande inte hur resten av den ska se ut, men det löser sig!

Jag har skaffat kategorier också, skitsmart! Kom på att Tips och listor inte innehåller så många listor, de lite mer djupa listorna kommer att hamna under Tankar.

kram på der, nu är det DUSCH!behöver lite:

Seth & Summer

Som Nick & Norah

Som Michael och Sarah

som Peyton och Lucas.Ni fattar vad jag menar va? kärlek.

header

Nu ska jag göra en ny header. Det har jag tänkt att göra mycket mycket länge.

Nu ska det ske!

trilingual-trilingue-trespråkig

Bientôt, je vais aller à Trollhättan! Oui, et je vais avoir un drôle moment avec mes amis de Skaga! Il va être très interessant, parce que un autre copain, Axelina, vais aller aussi, et elle ne connais pas mes amis de Skaga. En trente minutes, mon bus de Härlunda vais aller, et aprés, l'aventure peut commencer!

KOLLA vad bra jag är på franska! WOW! Jag bli imponerad själv, måste jag säga.
Nu går alltså min buss snart.
Det är synd för Hanna kom inte med, hon skulle jobba, men annars tror jag allt går som planerat! Det är väl mest synd om Hanna själv, även om jag tycker det är himla tråkigt att hon inte följer med ;) Och nu kan vi inte prata massa fantastiska tågluffar-planer!

well, well, have a nice evening! Yes, I am trilingual (<-- det kollade jag på google translate, okej då) now, I just HAD to brawl about my great language-knowledge! But I know though, if you compare to my friends, I'm not particularly good at english.

Anyway, have a splendid time with whatever you're doing!

Au revoir!

HEEEEEEEEJ KOOOOOOOOORV

Nu är jag i mitten på sista avsnittet av Gossip girl säsong TVÅ! Det är bra. Chuck och Blair är bäst (för en gångs skull tror jag att jag och Hanna håller med varandra)

I morn ska jag till Judit!
Axelina ska följa med!

Jag har en t-shirt på mig med massa krus(!) på idag som jag köpte igår på Gengåvan i Skövde! (typ som Kupan i skara, secondhand, fast lite dyrare). Och så hade jag min blåa kjol också, och svarta strumbyxor. oCh en brunt bälte.
Jag vet inte riktigt om det är snyggt för det var ingen som kommenterade det. Men jag tyckte det i alla fall! Fast jag hatar sånt. Då blir man orolig och så vågar man inte ha på sig det igen! Nä fy. Jag måste komma ihåg att alltid kommentera om någon har på sig något snyggt.

Jag lyssnar på he loved her so, but she was already gone, long ago. He really wanted her to stay, she couldn't wait to get away. Åh vad jag älskar min spellista. jag är nog lite smått förälskad i den tror jag. Bara bra musik!

Här!

Absolut roligast är Chewing gum. Jag hittade den typ av en slump när jag gjorde film.

Så jag är på bra humör idag!


Voici ma famille! Il as été neige quand nous avons pris cette photo! je suis heureux le neige est disparu.

du skulle kunna komma direkt från en astrid lindgren-film!

Fick den strålande kommentaren på valborg av Judit! Tack! Vilken komplimang va!

Valborg var förövrigt jättehärligt. Jag hade 37.7°C feber, inte så mycket men fortfarande en del! Så därför var jag himla trött, och den kväll i grillstugan passade mig utmärkt. Vi satt bara och pratade. och pratade. Hela kvällen! Så fint!

tack för det mina vänner.Nu ska jag bannemig gör den där Historian!

ps. grattis axelina!
ps2. vann mitt första bud på tradera i söndags! hurra!

RSS 2.0