SKARU INTE MED PÅ SIESTA!?

Härom dagen låg jag i godan ro och solade utanför dörren på ett liggunderag med spotify på den bärbara datorn bredvid mig. Det var mycket trevligt. Så trevligt att jag till och med slumrade till lite.

Så plötsligt när jag ligger där och sover hör jag en röst:
VAD FAN SKA DU INTE MED PÅ SIESTAAA!?!?!

Jag blir naturligtvis skiträdd, mina sömndruckna sinnen hinner spela upp alla möjliga otänkbara scener om vad det var som hände, jag tror att en av dem innebar en gormande Manne som kom uppklivande mot mig.
Jag blir inte rädd bara för att någon skriker åt mig såklart, utan även för att jag just precis har förklarat att jag inte skall med på siesta. Därför förbryllar det mig avsevärt att Manne kommer och skäller på mig för det. Vadå han ska ju inte ens med dit själv?

Nej, naturligtvis var det en Spotifyreklam som just börjat.
Jag suckar åt min enfaldighet.

Sedan kunde jag inte sova mer.

hoppeligen skall mina bemödanden ge utlöning, annars kommer mina sinnen vredgas och min inställning mot adjunkten deklinera.

Jag håller på med min svenska och jag är så irriterad på min svenskalärare som tycker det är så fantastiskt att använda massa fina ord hela tiden så nu sitter jag på www.synonymer.se och försöker hitta så komplicerade ord jag bara kan. Först skriver jag meningen normalt, typ Karin Boyes dikter handlar för det mesta om ganska vanliga saker sedan researchar jag lite och ändrar till Karin Boyes dikter handlar generellt sett om tämligen elementära förteelser, eller något sådant.

Ellerja, jag är ju inte dum i huvudet heller, jag vet naturligtvis vad generellt betyder till exempel, det behövde jag inte slå upp, men ni förstår, jag måste tänka till efter varje mening så att jag har formulerat mig så perfekt jag bara kan.

Nu, back to work.

movits

För er som inte fattat det så kommer alltså MOVITS till Skaras Kullenfestival i sommar. MOVITS!
ville bara poängtera.

Cecilias recept för en påskaftonsnatt:
1. Senaste magnifika, underbara avsnittet av Vampire Diaries.
2. Super Mario

Arcade Games

Godnatt!

Paulbara trailern fick mig att skratta.

(men jag är lite skeptisk också)

svart som spader ess.

Jag vet, jag har inte skrivit ett inlägg på sju tusen år.
Men jag har varit alldeles för lycklig för det.
Ellerja, vi har snarare inte haft nåt internet. Det har vi fortfarande inte. Sitter hemma hos mormor och gör.. hrm, läxor. (snart)

DET ÄR HELT GALET VILKET VÄDER VI HAR HAFT!
Jag har varit nere vid dammen två dagar i rad och satt mig i vår lilla lilla barn-plast-eka och åkt omkring i vattnet och bara SLAPPAT. Och det har vart så GÖTT!
Och så lade jag mig med benen över kanten och doppade tårna i vattnet som inte var svinkallt (bara jättekallt) och så lyste solen så att det inte ens blev svart när man stängde ögonlocken.

Nu följer en ursäkt från min sida! Mitt beteende de senaste veckorna har icke varit godtagbart jag vet, men jag lovar, det är slut med det nu! Jag har alltså varit extremt självupptagen och okontaktbar. Detta skyller jag helt och fullt på mitt projekt, som har tagit så mycket plats i mitt huvud att jag inte har haft tid för mycket annat än mig själv. Jag har glömt att sms:a på folks födelsedagar, jag har inte hört av mig om det där fikat, jag har glömt att svara på sms och framför allt har jag inte pratat om något annat än mig själv och mitt projekt.
Så allt detta ber jag nu om ursäkt för och intygar att det var en period i mitt liv som nu är över. Man måste få sätta sig själv i främsta rummet vissa stunder i sitt liv, inte sant!

Projektet var helt underbart. JAG VAR I SJUNDE HIMLEN VARJE DAG.
Jag orkar inte skriva mer om det.
tusen tusen tusen tusen tack alla min fina rara bästa vänner som kom och lyssnade på mig och sade att vi var bäst. Det betydde så mycket!

I söndags sökte jag och Axelina till musikalen Hairspray i Skövde! Vi förväntar oss inte att få en roll för det fanns massa duktiga och erfarna musiker där men o så roligt vi hade. Det var riktigt trevligt. Vi bestämde låt och monolog dagen innan som vi repade in. Jag framförde Falla fritt samt början på Monolog av Harold Pinter. Därav inläggstiteln Svart som spader ess, som jag med inlevelse framförde med ett snett leende rätt in i regissörens ögon precis innan sista repliken dessutom älskar hon livet som med en lätt suck och en drömsk blick landade i rummet efter att ha hängt i luften några sekunder. O, ja, jag tror det gick hem.
Dansen var skrattretande. Det kändes som att alla hade gått i dans utom jag. Oh, wait a second, det hade dem. Det var hemskt.
Men i slutändan var det ändå mycket trevligt.
Körde förresten bil som en kratta den dan. Men vi klarade oss.

Nu är det PINSAMT länge sedan jag skulle ha börjat med mina läxor!

ps. jag vet att jag pratar oförskämt mycket om läxor på min blogg. men precis som med projektet så upptar de alldeles för mycket plats i min hjärna. suck.


stumble upon

ja, det är synd om er.
om ER.

för jag har nu börjat klicka mig fram på stumbleupon (kryssa i dina intressen och klicka på Stumble! så hamnar du på slumpmässiga sidor efter din smak)

Ni förstår vad jag menar?
länkar.
länkar.

jag ska försöka att bara länka när det är nåt superduperviktigt.
jag vill inte tråka ut er.

och jag ska fortfarande skriva om annat, jag lovar!
Snart åker jag iväg till High school musical till exempel!
Köra bil skall jag göra. En full bil.


quotesHittat en sida med quotes.
jagärbäst.

Här.

life will smile for you

Jag kom just på att jag ska gå på musikal ikväll! Tänk, det hade jag helt glömt bort.
High school musical i Skövde är det som gäller, och min vän Axelina är med i den.


Dessutom är jag överlycklig över att ha tränat flöjt seriöst för första gången på mycket, mycket länge. Jag kämpar mig ur en svacka just nu, kan man kanske säga. Och tyvärr ligger den där svackan så fruktansvärt olägligt till, då jag har mer att träna på än någonsin.
Den här låten ska jag och Axelina spela tillsammans! Superkul.


Igårkväll kollade jag på Cornelis med m&p. Den var bra. Tror jag. Eller såhär: Den var bra om man inte hade några förväntningar. Jag tror att man kan bli besviken på den om man förväntat sig något.

Det hade inte jag, som tur var.

Hittade just en trevlig sida. Skapa din egen kör-musik. Typ. HÄR!


PS. Här kan ni boka biljetter till min föreställning, Let me entertain you. GÖR DET!

GÖÖÖR DEEEEEEEEEET!

Ps2. Jag skämtade igår, tyvärr. jag har inte träffat barrack och sverigedemokraterna är fortfarande sverigedemokrater.

gårdagen

HUR kan jag missa att skriva ett aprilskämt på bloggen?! Det hade varit typ det roligaste av allt roligt som finns! JAG TÄNKTE INTE PÅ DET!
Påminn mig nästa år.

Suck. Jag får väl hålla mig till sanningen idag antar jag.

Jag tänkte berätta lite om min gårdag!
Igår kom en helikopter farande och landade på vår åker. Den innehöll tre tusen miljoner som våran familj fick som belöning eftersom de kunde nödlanda på vår mark. I helikoptern satt barrack obama och de hade varit nära att dö så de kom in och åt lite våfflor hos oss och vi snackade politik. Han sade att jag var den klokaste någonsin och utsåg mig till vice president på stubben.
Men jag tackade nej.
Jag sa att det är för svårt för mig att skiljas från härlunda (jag berättade hur den folkkäre per oscarsson bott här i trakten). han förstod och sade att det var en förlust för hela den amerikanska befolkningen. jag sade att jag ska fixa till i sverige i stället. Som en upplyst despot kanske. då sade han att han skulle tipsa socialdemokraterna om mig och döda håkan juholt om jag ville. men jag sa: nä, det är chill. jag klarar det utan onödigt våld.
det tvivlar jag inte på, sa han då.
sedan köpte han höryda, gården bredvid oss, av sverigedemokraterna och sverigedemokraterna fick flytta långt, långt härifrån. det ryktas att de är miljöpartister nu.

Annars var min dag helt normal.
Jag har så fullt upp i skolan nu, vi bara spelar och spelar hela dagarna inför projektet v. 15 SOM ALLA SOM LÄSER DENHÄR BLOGGEN MÅSTE GÅ PÅ! (den 12, 13 och 15 april harvi föreställningar för allmänheten. i skövde.) så jag har inte hunnit skriva något blogginlägg.
har haft en liten torka.
igår tittade jag på den här filmen. den var himla fin, men det allra finaste var nog kläderna och miljön.


jag och mamma har suttit i verandan en lång stund nu och funderat på olika desserter tills ikväll. det lutar åt den här smarriga fondanten, men egentligen skulle jag vilja göra den här läskande jordgubbsparfaiten istället. Receptet var så konstigt på den bara. Kanke gör vi den här, hallonparfaiten, som verkar lättare!

det kommer bli asem, som min fina vän isa brukar säga.

ps. hur skriver man parfait i bestämd form? parfain? Parfaiten?

RSS 2.0