the romantics

För ett tag sen kikade jag på den här filmen:


Den var kind-of en besvikelse. Det som däremot inte var en besvikelse var soundtracket. Åh, ni måste ta er tid att lyssna på det här. Gärna med lite skaga-packning samtidigt. eller med tetris.
klartslut!

barbie


hajken


Under den här hajken har jag lärt mig att steka champinjoner i en ofattbart tung stekpanna. (jag skojar inte, värsta två-hands-stekpanna. vad ska man med en sån till? Den som hade den i sin packning hade sjunkit värre än en.. ja, någonting riktigt, riktigt tungt).


Jag bakade bröd och lärde känna Ola och Knutte och Hanna.


Och jag paddlade solo!

Hela helgen var jättetrevlig och såhimla uppfriskande. Och nu är jag supperladdad för i sommar :)
Bilderna tillhör Töreboda församling.

Mathcore

Jag, Simon, Fredrik, Mattias och August har startat ett mathcore band! Eller vi ska starta ett i alla fall. Jag skall spela flöjt.
De skickade så hemskt fina presenter till mig så jag tänkte att jag måste visa dem.Det är två olika delar. Och de hade väl inte varit såhimla svåra, om det inte skall gå så FÖRBASKAT fort. Men roligt skall det bli!Exempel på mathcore (tror jag):h som i hemma

Nu sitter jag hemma med lite solblekt hår och en fet Rudolf-med-röda-mulen-bränna.
Jag orkar inte riktigt skriva om min alldeles förträffligt underbara hajk nu, för jag orkar inte, men jag ska göra det så fort det finns lite bilder att kopiera från facebook som jag kan visa er med.
Istället sitter jag här och smulas sönder till en liten obetydlg hög vid tanken på musikhistoriaprovet i morgon. förbaskade prov. men nu är det bara tre uppgifter den här veckan, och sedan är det SOMMAAAAAAR! (nej, jag räknar inte sista veckan, vi har nämligen inga uppgifter tills dess)

jag hatar (ellerja jag vet- hata är ett starkt ord. men ogillar skarpt då kanske) sånahär tråkiga inlägg utan bilder. Det är därför jag brukar slänga in helt ovärda bilder ibland, bara för att det inte ska se så tråkigt ut.
Typ som här.

Och typ som nu.
hejdå.


ps. såhär härligt busig (ellernåt) känner jag mig INTE nu. jag känner mig som en deg. en söndersmulad deg. typ jäst.

h som i hajk

TJOFRÄS!
Nu drar jag ut i skogen och sjön.
Jag ska paddla kanot, få bonnabrännor, lukta rök, laga mat över öppen eld, sova i vindskydd och eventeuellt slänger jag in en liten förkylning-som-följd-av-bad-i-kallt-vatten.

KRAM

RSS 2.0