Repdag

Efter en lång repdag är vi alla trötta. Men nöjda!


i'm having

why use a chainsaw, is that all you got?

Grandoften, den bästa

Min julkänsla fortlöper! Det är helt sinnessjukt vad jag myser i fina dofter, tända ljus och vacker musik. Jag har nig aldrig älskat julen såhär mycket förut. Men det är alldeles underbart! Idag får vi göra kransar på SKU. Mitt hjärta spricker av glädje! Det spritter liksom lite i kroppen på mig. Superroligt, även om min krans kanske inte blev världens vackraste. Nu: kvällsandakt!
Åh.


Torsdag för mig

Nu kikar jag på ettorna som ska ha adventskonsert i morgon bitti. Det låter fint. Själ skall jag spela flöjt på en av låtarna. Borde verkligen ha kollat lite mer på den, men det går nog bra.


God jul i stugan

Inte trodde jag att jag redan i november skulle sitta och julpyssla, men ibland är man lyckligt lottad. Detta är alltså vad jag pysslar med ikväll. Samt lyssnar på finaste julspellistan på spotify, som jag precis skapade. Åh, åh, åh, denna fina jul.
Vi har inte haft något internet hemma nu i snart en vecka, så jag har fått klara mig med iphonen. Det har gått ganska bra, kan man väl säga. Har en svt-app nuförtiden så jag kan kika på fåret shaun om morgnarna om jag vill. Eller Landet Brunsås. Såg första avsnittet idag, det handlade om svensk köttindustri och var sjukt intressant. Sevärt!
I alla fall, vi har inget nät hemma så jag har inte bloggat så värst mycket. I alla fall inte speciellt långt. Förrän nu, då. Nu ska jag sova.
Godnatt!


In the woods

En utvilad måndag. Åh.


Skaga förträff-lig

Jag befinner mig i salongen på skaga och diskuterar film och ledarskap med mina nya ledare. Sitter dessutom och utforskar min iPhone. Jag lovar, jag kommer inte släppa den på en vecka nu. Men oroa er inte, det kommer gå över. Hoppas ni har en fin helg! Kram


filmmusiken, den bästa

jag har skapat den ultimata filmmusik-spellistan på spotify!

Den är så bra, jag blir alldeles rörd av bara tanken.

Och det var jag, JAG, som gjorde den. Med lite hjälp från Alexander (tack).

HÄR!

steve jobs

Den här kikade vi på idag på engelskan. sevärd.


backin up song

Idag skrattar jag åt det här:Originalet hittar du här.

TJO!

beware


pannkaka

igår åt jag och hanna världens godaste frukost/lunch.

Såhär såg det ut.hittills har mitt lov varit sådär härligt lugnt.
Hanna har varit här, vi såg på film och pratade.

Annars har jag inte gjort någonting.
Kört lite bil.

Och nu tipsar jag om den här, som kommer att gå på skaras filmfestival:nu ska jag klippa mig!

kram

RSS 2.0