julvecka

BANG BOOM CRASH sade det och så var det jul överallt! Jag blir ju helt glad. Överallt.
  
I förrgår till exempel drack jag 1,5 liter julmust. På en kväll. Helt stört!!? Ingen här verkar vilja hålla med mig, men jag tycker de är absurt *fick nöja mig med en halv 33cl som barn*. Kissade inte heller en enda gång (men var superkissnödig när jag hade druckit färdigt). 
 
I går var det julpysseldag här! varje klass fick baka ett pepparkakshus (som vi tävlade med) och julgodis, man fick göra dörrkransar, julkort och det var allmänt superduperMEGAmysigt. Vi gjorde "gröna bussen", vilket alltså är skolans buss som används ibland till lite allt möjligt. Himla fin. Lite sne och så men det ska gröna bussar vara tycker jag. I alla fall den.
Sedan avslutades hela kvällen med att snön faller. Hur vackert är inte det?! Stora vita flingor som dalade ner. ååååå.

Vi lyssnar på julmusik mest hela tiden och det luktar pepparkaka i hela mitt och marias rum för vi snodde lite deg och bakade tre hjärtan (med glasyr på) till vårt fönster. 
 
Och idag har det snöat hela dagen och blivit lite vitt på marken och luften är kall men klar och skön att andas. Det är superfint! Så mycket bättre än det fuktiga, leriga, mörka och dimmiga vädret vi har haft de senaste veckorna. Hu. Och jag har bara sprungit överallt, hela dan. Sprungit för jag glömde att ta på mig jackan innan jag gick ut så om jag inte springer blir det så himla kallt. Kutat som en galning över skolområdet och ibland hakar några på och ibland tävlar vi. Det var också himla fint! Kallar mig själv rosa faran, för niser jag har färgat håret superrosa också. Det känns fortfarande konstigt när jag får syn på mig själv i spegeln. 
 
Ja, här är så mysigt att jag spricker, i alla fall. 
 
 
 
 

yeah.

ikväll ska vi ha konsert! jag och min ensemble.
som vi har jobbat.

hurra, vad bra det kommer bli.


dragon baby

 
Viktor (som ni ju känner vid det här laget) visade mig den här. Jag känner ett ansvar gentemot mänskligheten att skicka den vidare.

människor pt. 2

Får lektioner av min klasskompis i mitt (numera) fjärdehandsinstrument DATORN. Så himla fräckt. Sitter i hans rum och kollar på massa konstiga saker. Typ effekter, synthljud och allmänna tekniska svårigheter. Så bra! Jag vill lära mig att skriva musik på datorn, med massa fräcka beats och konstiga ljud, men jag vet liksom inte ens vart jag ska börja. Men nu hjälper han mig! snälle-viktor.

borde passa på att presentera honom! slänger in en bild när han spelar mitt instrument också.

 

Viktor är en sån däringa multiintrumentalist. Han spelar framför allt cello, piano och bas men man kan hitta honom lite överallt med lite alla möjliga instrument i handen. Nu har han till exempel släpat hit en trombon som han har börjat lära sig. Det har fått mig att också bli sugen på att lära mig typ alla instrument i hela världen (utom gitarr och elbas för det orkar jag inte sätta mig in i). Han är väldigt teknisk, berättar alltid massa roliga historier och anekdoter som han har varit med om (och han har så himla många!) och han säger "hallå där" väldigt ofta. Han har ett himla fint skratt, vrider till läpparna på ett såhimla viktor-aktigt sätt allt som oftast när han har en snus inne och tycker om att smyga fram och kittla folk. Och som jag konstaterade typ andra veckan: "Viktor, du känns som en sån där kille som blir addad på facebook snarare än addar andra". Han är snäll och glad, och känns som mig ganska ofta. Och det är ju bra. Jag gillar honom!

 

Slut på pt 2! Nu känner ni Mario, Maria och Viktor! Och spänningen är oooliiidliiiig: VILKA ÄR DE TRE SISTA!?!! 

ledtråd: ni har nog sett i alla fall två av dem på bloggen tidigare.

 

:ooOoOOooOOooooo

 

wooow.

 

TO BE CONTINUED.

 

 


Resultatet!

Tänkte visa KARLS ÜBERHÅR för er. Kanske något för just DIG?


Karls überhår

Igår kväll var jag delaktig i skapandet av en ny frisyr åt min klasskompis (nivet jag har ju blivit lite av en frisör här). Han har hittat på denna frisyr helt själv, och döpt den till Karls Überhår.
Det är den sjukaste frisyren jag både sett och hört talas om NÅGONSIN. Punkt.
Han har rakat ena sidan, men låtit lite av håret vara några mm längre så att se bildar formen av ett hjärta. Detta hjärta är sedan färgat rött. I bak har han en låg fläta. Den ena slingan är vit, den andra blekt och den tredje är i hans naturliga hårfärg. På andra sidan har han numera sex dreads. Rätt upp har han 6 liberty spikes i olika färger (grönt, blått, rosa) . Liberty spikes är liksom som stora spikar av hår, rätt upp. Som punkare kan ha ibland.
Det är helt ABSURT! Och jag är så glad att JAG har fått vara del i skapandet av detta sjuka. Det kommer jag bära med mig. Jag måste fota resultatet också, bara! Har inte gjort det än.

Det var för övrigt JAG som gjorde dreadsen. Kommer vara evigt stolt över detta faktum. De blev ju bra?!? Så förvånad.

Nu ska jag repa! Ikväll ska jag köra bil till Göteborg (gulp!) för första gången och gå på konsert med en jazzflöjtist. Kommer bli helt fantastiskt.


RSS 2.0