"tips"

på tal om tips............
här kommer motsatsen.
 
hamnade av en slump vid denna video:
 
 
 
alltsååååå jag dör vad roligt. skrattade högt för mig själv när jag såg det. 
vart är alla programidéer påväg??
 
ett gott skratt förlänger livet och så vidare och med detta säger väl jag god morgon.

i was here

vet att det mesta jag gör här på blögg'n är att tipsa om saker. men liksom, när jag hittar nåt jag gillar så kliar det så mycket i fingrarna så jag måste bara visa det. Hence alla tips 24/7. 
 
denna gång: beyoncé. alltsåååå, denna kvinna. Q U E E N hehe har jag insett typ idag. MEN hennes röst är ju verkligen den bästa?!?!? sångvärldens usain bolt!!! eller nåt. okej många håller nog inte med mig. men om man tänker rent tekniskt och lägger till hennes enorma karisma, diva-trademark och sceniska megaproduktioner så är hon ju häftigast. hennes kostymer och framträdanden kan ibland vara helt sjuka. i. huvudet. 
som i detta fall.
 
alltså. den här videon gör mig så RÖRD. den är nog både klyschig och amerikansk och hela faderullan men det struntar jag i, för åh. texten i kombination med stämningen i lokalen och bildspelet bakom gör det hela helt fantastiskt. Och så Beyoncé själv, förstås.
 
se och gråt! och rädda världen tillsammans.
 
 
godnatt!

svensk humor

jag vet inte om ni har sett reklamen på TV, men nu på lördag börjar Svensk Humor på SVT1. Nästan hela sveriges humorelit och en hel del därtill har samlats och skapar olika sketcher på samma tema. Vi ser delar av killinggänget, Björn Gustafsson, William Spetz, Kvarteret Skatan, Anders&Måns, Galenskaparna after shave, Sissela Kyle, Johan Ulvesson m.fl.
SÅ taggad och förväntansfull. gillar ändå ganska mycket av svensk humor.
 
redan nu ligger det uppe massa klipp på svt.se och jag kan se en väldigt blandad kompott. vissa grejer är dödstråkiga och andra är helt underbara. typ alla anders&måns klipp, till exempel. som det här, anders och måns angåene Jämställdheten. Helt klockren parodi på verkligheten.
 

så fräsch

finns det någon bättre känsla i VÄRLDEN än att krypa ned i rena lakan på kvällen? viskade jag just för mig själv. KNAPPAST! skulle jag vilja svara. men en sak, en sak, tycker jag ändå knäcker den känslan.
det, mina vänner, är känslan av att ha köpt ett nytt body lotion från bodyshop som luktar clementin. att dessutom ha fått hem ett test på bodyscrub med mangodoft. att ha duschat riktigt länge och varmt, skrubbat ansiktet med en ansiktsskrubb, rakat hela benen och tvålat hela kroppen. att sedan skrubba in sin mangodoftande bodyscrub och därefter smörja in sig med clementin-bodylotion. Ta på sig sina nyaste underkläder och en bekväm t-shirt. (förslagsvis lägertshirt med loggan Väv utan sömmar 2006 tryckt vid bröstet) 
Och sen, SEDAN, vika undan det nybäddade, rena överkastet och täcket och bokstavligt krypa i sängen. 
DEN känslan. DEN. 
åh min tid. 
jag är så glad att jag är en sådan livsnjutare. hehe. njuter av det lilla, såattsäga.
 
"syrligt, men ändå sött" 
 
Det var egentligen inte alls det här jag tänkte blogga om. men när en har cirka jordklotets mysigaste känsla i kroppen, just på grund av sin egen kropp och sitt mående, då blir det såhär.
 
Det jag tänkte visa er, var min fantastiskt genanta humor som jag i samband med detta ber om ursäkt för. Men alltså. Jag tycker detta är så hemskt roligt. Skrattar när jag kommer att tänka på det.
kika på't vettja.
 
 
 
nu ska jag sova! 
i morgon ska jag vikariera för min gamla flöjtlärare i Skara. Schpännande. 
kraMmMmMM
 

typ så

vet att jag lovade uppdatering för några dagar sedan: och nu kommer det!!
de mest radikala förändringarna i mitt liv den senaste tiden.
 
för tillfället sittligger jag i min säng och äter mitt favorit snacks från nöt-hyllan:
wasabinötter!! om ni inte provat dom: gör det (pga gott).
Det enda jag gillade den-enda-gången-jag-nåsin-provade-sushi, var wasabin. inte just det starka i wasabin, utan själva smaken. dessa sända-från-himmelriket-nötter är PERFEKTA, om ni frågar mig.
jag smet in lite snabbt på ica efter KÖREN för att köpa dessa godingar. Jajemen, jag har börjat i Skaras domkyrkokör. Den är på en fantastiskt mycket högre nivå än någon annan kör jag varit med i, alla är snabba på avista samt är väl intonerade. Knappt jag hänger med, ska jag säga er. Men jag gör det. Och det är fantastiskt. Vår körledare ger oss SÅ VACKRA stycken. Ska visa er någon dag.
 
i övrigt har jag (där rök den sista wasabinöten) bara varit hemma hittills den här höstterminen. Fastnat för breaking bad, lärt mig baka bullar (halvbra) och rödmålat en vägg på vårt hus. Till exempel. Försökt sysselsätta mig med saker. Och så, i förra veckan, så fick jag ett jobb!
 
ska jobba 50% på Fritidsgården Stureplan i skara den här hösten. Hänga med ungdomar och sånt där. Igår var min första arbetsdag. Jag blev instarape:ad efter cirka tre sekunder och förlorade på UNO cirka tre tusen gånger. Vann två.
 
DÄR HAR NI MIN HÖST. Nu till framtiden. Efter jul ska jag fara iväg till London! Där har jag nämligen fått chansen att vara volontär för Svenska Kyrkan under ett år. Kommer att bo på Svenska kyrkan, jobba där, och få matpengar av dem. Så fantastiskt att kunna åka till London utan att behöva bekymra mig om varken pengar, boende eller arbete. Det verkar dessutom vara ett så himla handen-i-cecilias-handske-jobb. 
 
Typ så. Där är det.
Och just det! Sorg på gården, i söndags så nackade vi alla våra höns. Så nu: inget mer kacklande, inga fler ägg. Så tråkigt! och detta säger jag trots min nyupptäckta hönsfobi (för övrigt ganska rolig berättelse, den gången jag upptäckte HUR rädd jag är för höns). 
I slutet av oktober ska vi även göra oss av med alla våra får, något jag tycker är ännu värre. Vad kommer den här gården vara utan våra djur!??!?!? det återstår att se. Vi har ju Trisse, förstås. Trisse är ju kvar. Den tjockisen. Han har börjat äta upp sig nu, han gör alltid det på vintern. Ser ut som en stoppad korv. med päls.
 
 
okej, klart slut på cecilias-liv fronten! vi hööööööörs

svtkväll

har tittat på två program på svt ikväll. på tv. det är inte ofta jag tittar på tv längre, det är ju liksom alltid så mycket smidigare med datorn. på nåt sätt. tycker jag.
men ikväll fastnade jag mellan nio och tio och himla tur var väl det!
 
först såg jag von svenssons kläder
ny serie om kläder och hur kläder kan påverka. roligt, lättsinnigt och fantastiskt bra programledare. kändes lite som Historieätarna rent uppläggsmässigt (nytt ord där cecilia). samma lätta humor blandat med info och forskning. och lite som institutet i p3 också, antar jag.
kul, och bra! med ett nytt undertema varje vecka. Kvällens avsnitt handlade om huruvida kläder kan (in)ge makt. nästa vecka handlar det om hur man klär sig sexigt. *oooh la la spännande*
se kvällens avsnitt här.
 
vid 21.30 var det säsongspremiär för kobra
tycker himla mycket om det här programmet, som jag bara sett några få avsnitt av. kvällens avsnitt fascinerande mig något enormt. alltså nästan överdrivet mycket, nästan sjukligt. tycker det är SÅ HÄFTIGT med svenskar som slår igenom i Hollywood, och det var precis vad hela avsnittet handlade om. satt och trånade och avundades och förundrades. suck, *en får väl drömma om'et i alla fall*. hehe.
se här.
 
 
klart slut på tvtipsfronten! ses i morgon, då ska jag berätta vad som egentligen händer för spännande i mitt liv. nån måste väl undra, tänker jag! 
 

RSS 2.0