Gissa vart jag ärHär har jag varit i två dagar! Har mest spatserat omkring och tänkt tankar som 'man skulle spela in ljudet här inne, det är häftigt' eller varför inte 'den här lukten cecilia, kom ihåg den'. Har även stått på håll och bevakat offentliga personer (såsom Martina Haag, Petter, Henrik Fexeus, Maria Montazami och Kristian Luuk) och på närmre håll fått en bild av vad det uttrycket kan innebära. Vilken vardag sådana helt-olika-men-ändå-lika personer lever i. Vardagsmat. Att skratta åt tio kameror på samma gång. Skåpmat. Att ta emot smickrande komplimanger om både utseende, bedrifter och personlighet. Nam nam nam. Jag var himla fascinerad. 

Vart är jag? Ledtråd: mycket böcker. Samt: inget lokalsinne i världen kan reda ut de här stället. Inget.

I morgon ska jag vidare till de småländska skogarna på nattkamp! Därför: hej sängen.

vi skriver en lista

jag satt på tåget och hörde ett par prata bredvid mig. jag minns inte vad de pratade om men till slut fastnade de. De skulle bestämma vad de skulle äta och ingen orkade väl ta ett beslut. Ingen vågade säga vad de tyckte, fick jag för mig. Jag tyckte synd om för jag känner igen mig så mycket i den situationen. Hade precis haft en sådan helg själv, faktiskt. Som slutar i en totalsumma på säkert en timmes velande och icke-beslutstagande, där en bara sitter ner.
Plötsligt sade den ena 'ah, men vi skriver ner tre förslag på mobilen då'. så tar båda upp sina mobiler och börjar skriva. 'vi kan ju låta det ta några minuter. det gör ju inget om det tar tid'. båda tänkte länge och fokuserat. det kändes som en rutin, som något de brukade göra. 
jag tyckte det var helkonstigt och uppstyrt, ända tills jag såg när de var klara. tills jag såg den förväntan och nyfikenhet som lyste i bådas ögon när de bytte telefoner för att läsa varandras lista.
 
efter en stund ringde den ena ett samtal.
'ja, hej, vi har bestämt oss vad vi vill ha nu. vi vill ha den där ägg- och räkröran du vet, som mamma brukar göra.'
 
fint. fint att se olika relationer, vad som funkar och vad som inte gör det.

breaking news

cecilia har ett rent rum!!!!!!!!!!!!!
 
det är ofattbart och overkligt MEN jag har sedan jag kom hem vid halv två jobbat konstant med att organisera och städa mitt rum. och nu är det fint som snus! jag önskar jag hade tagit lite före-bilder, men blogg-geniet i mig har inte vaknat ännu så därför får ni bara se hur det ser ut ikväll, efter cirkus hundra år av slit. 
 
 
 
japp, här bor jag! missade att fota mitt klädskåp (som inte innehåller kläder) som jag är-och-har-alltid-varit helt förälskad i, men det får bli en annan gång.
den randiga smala mattan har jag vävt själv! stolt som en tupp var jag, och är fortfarande ända sedan dagen den blev klar.  ska försöka komma ihåg att bjuda på bättre bilder av denna skönhet.
på "klädstrecket" på väggen kan ni om ni tittar noga se ett notblad. det är en fyrstämmig sats (ett litet körstycke) jag skrivit som handlar om påsken. den heter Påsken väntar dig. och den går i moll.
 
i helgen har jag hängt med frida, lovisa och isabelle i göteborg. vi var på kingshead och vi var i lovisas lägenhet och åt chilinötter. ett allmänt sug efter att bo i denna stad infann sig såklart. samt en allmänt tillfreds känsla. så här skulle det vara, alltid. ju.

jag köpte min doft, en parfym som jag aldrig vill sluta lukta som, och ett par nya jeans som känns som ett extra lager hud. på ett positivt sätt! kände att den meningen krävde att jag förtydligade det. hehe. 
 
SLUT PÅ UPPDATERING. JAG. ÅTERKOMMER. EN. ANNAN. DAG. Förhoppningsvis med mer genomarbetade inlägg.... he... he.. he.... 
 
tjohej!
 

RSS 2.0