Människor pt. 1

Här är Maria och Mario! Två av de sex människor jag typ umgås mest med i klassen. Verkligen TYP. Det är ju lite suddigt det där, vilka man umgås mest med. Men jag kan nog säga att det är sex personer. Borde presentera dem alla för er! Ja, det tror jag bestämt jag ska göra. Från och med nu:

Maria och jag delar rum, vi gick i samma klass på gymnasiet också men då umgicks vi inte på långa vägar så mycket som vi gör nu. Hon är glad nästan hela tiden, uttalar Ö som U (mjulk, trutt, hust osv) och blir superflummig när hon har ätit mat. Hon är inte speciellt pryd av sig vilket är himla skönt för det är inte jag heller. Hon är så himla rolig och bra och jag skrattar alltid massor när vi är tillsammans. Och hon har så himla mycket energi! Vi kan prata om det mesta och jag trivs himla bra med att bo med henne.

Mario kommer från Tranemo, spelar trummor och är typ läskigt bra på det. Verkligen stört. Han skrattar mycket, borstar tänderna väldigt noga, älskar att Maria säger U istället för Ö, är så himla lätt att prata med, är sig själv med alla och är en av de få som gillar SPORT i klassen.

Vad fint att på något vis stapla upp människor såhär. Med både detaljer och avgörande egenskaper. De här två är i alla fall himla fina och roliga. Förra helgen var vi på Flying Bach tillsammans (med Axelina också). Sedan gick vi omkring trötta och veliga och försökte hitta ett matställe i säkert 45 minuter. Ska inte avslöja vart vi hamnade.

Nu är det höstlov och jag ska vara hemma och hänga med massa andra minst lika fina människor. 

Men det här: TO BE CONTINUED!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0