Hemsi

I helgen är jag hemma. Handlar mer kläder på kupan och gosar med katten. Vad jag har saknat den korven.
Han smiter in och lägger sig i en sovsäck och så ser han på mig med de här ögonen när jag ska bära ut honom:


Rummet

Här ser ni mitt vackra rum, före och efter. Har skaffat pelargoner och trasmattor och det är så himla himla fint. Och jag trivs så himla bra. Men ändå är det min sista natt här inne inatt, för imorgon flyttar jag. Ska flytta typ fyra dörrar bort, till Marios gamla rum. Där ska jag och Maria ha vårt lilla krypin, medan han (lyckosten) ska ta över denna lilla skönhet. Ååååååå jag kommer sakna mitt gamla rum. Men det ska bli roligt att bo med Maria, och mycket billigare än jag trott. Man tjänar svinmycket på att flytta ihop. Nu ska jag sova! Ska upp tidigare i morgon och väcka Mario med flöjtspel och gitarr. Tjingeling!


Inte alltför länge sedan

En morgonpromenad, en söndag.


fint

hej alla!
jag mår bra. tänkte bara kika in och säga det, liskom. himla himmelens bra. har i princip slutat att sitta vid datorn. I alla fall varje dag. Här har jag så mycket annat att göra hela tiden. Som att umgås med människor, IRL. Så ni får stå ut med att det är lite småtorrt här. Mobilen är med i alla fall, så lite mobil-inlägg dyker upp titt som tätt, som tur är.
sover alldeles för lite gör jag också, men det känns ganska trevligt. brukar ta små eftermiddags-lurar. Sova i en halvtimme på rummet, kila ned till musikhuset, jonglera och öva. Börjar bli riktigt vass på det där med jonglering (ellernja, nu överdrev jag supermycket. men lite mer än när jag kom hit kan jag i alla fall).
Har alldeles för mycket att göra och för få helger att göra det på.
ÅH. så mycket roligt på samma gång.

Trivs så braaaaaaaaaaa det är galet.

GODNATT!

grotesco

ikväll har vi kollat på grotesco och skrattat. framför allt jag.
 
 
i morgon är det fredag och hälg. hannispannis kommer hit och vi ska ha så mysigt. åh.
 
godnatt!

Senaste veckan

1. Av någon anledning hade jag med mig ett 1000-bitars pussel till Tjörn när jag flyttade och av någon ännu stördare anledning har det hamnat på klostrets köksgolv. Det har liksom blivit ett allmänt tidsfördriv för typ hälften av hela skolan, om kvällarna. Alltid sitter det någon där och knåpar. Nu är det bara lite himmel kvar innan det är klart. Fast himlen tar ofattbart lång tid.
Det är sådär lagom socialt och mysigt. Jag gillar det hemskt mycket, men det är såklart många som inte håller med. Det handlar om tålamod.

2. Jag och Matilda har i princip öppnat frisörsalong i klostrets allrum. Här klipper vi Joel, härom kvällen var det Marios tur och ytterligare två står på kö. Har bestämt mig för att bli bra på det. Det går ganska bra.

För övrigt är det fullt ös medvetslös tills på lördag. Åh åh åh det kommer bli fantastiskt.

Hej!


gudars skymning

1 nu är det helg igen! Jag ska vara kvar här i helgen. Planerar att klippa Joel, köpa pelargoner och äta chokladbollar. Och gå till hartippen! (näst högsta punkten på Tjörn. tror jag)

2 jag har börjat säga gudars skymning typ hela tiden. eller bara gudars. Pratar även lite göteborska.

3 kolla här är mitt lilla mini-rum. har börjat misstänka att det är typ det minsta på hela skolan. Alla andras är större!
Nu ska jag kila. Tjululululu


Jag och bilder

Jag måste verkligen skärpa mig med fotograferandet. Glömmer alltid bort att ta bilder! Och det är ju himla tråkigt. För er. Men en bild kan jag visa er, på de båda pianisterna i min ensemble. Himla fin ensemble ändå. Mysimyspys. Vi spelar just nu jazzlåten black coffee, och jag ska spela flöjtsolo i den. Är typ så sjukt nervös innan, varje gång vi spelar igenom den. Typ kissa-på-mig nervös. Men det går bättre och bättre och alla är himla snälla.
Blir lite glad i magen av bilden och det måste ju betyda nåt bra. Typ att jag trivz.

Idag har jag storhandlat på kupan. Tröjor, linnen och ett par jeans. Sjukt nöjd. Har bland annat köpt min första collegetröja! Ska överanvända den, hade jag tänkt.

Tjingeling!


RSS 2.0