korv

hej.
jag har börjat titta på grey's anatomy, 1½ avsnitt, sedan fick man inte titta mer enligt Megavideo. Men det var bra! Jag gillar han.. den där killen. äsch. Patrick Dempsey? asch, något sånt.

Så nu när jag inte kan kolla på Megavideo kollar jag på (500) days of summer, en dålig version som jag "fick tag på" på "ett ställe". Bäst att inte säga för mycket.

:D

imorn är jag nog med i tidningen (SKLT) tror jag. Vi får se.

edit: Den här filmen får nu i framtiden helt klart trängas med mina tre andra favoritfilmer. Herregud. Underbar.
edit 2: KSJDJKFHJ! DAMN!!! FAAAAAN! DET BLEV FEEL! Aah! Den slutade. FEL! Med andra ord sjönk den på min lista. Nu ska jag gå och gråta för den var så fin. MEN DEN VAR FEL!

Vattumannen 22/10

Du hamnar i rampljuset inom en snar framtid.
Du imponerar på chefer, föräldrar, lärare och auktoriteter!

Det är roligt att det är den 22/10 idag också (22+10=32)

hej!


kultur- och idéhistoria

Jag sitter i en datasal i skolan och läser om det absolut tråkigaste ämne du någonsin kan föreställa dig. Tänk dig något som är så fruktansvärt ointressant så du blir kissnödig bara du tänker på det. Just det. Där är jag. Jag har kultur- och idéhistoria. helt otroligt tråkigt. Jag kommer aldrig, och då menar jag aldrig, någonsin, ha nytta av denna infomation och finner den inte på något vis intressant. det handlar om dopfuntar, altarskåp och kalkmålningar. Vilka former det finns på dem, vilka delar de består av och vilka budskap de har och massa skit. men jag ska inte tråka ut er.
Jag har blivit luciakandidat i skara :) Det är alltid trevligt. Så jag kommer nog att tjata på er massa lappar ni ska skicka in ioch rösta på mig. bara så ni vet. bered er, liksom.

men. jag har huvudvärk och vill äta maat.

hejkorv.


Tappert försök till uppmuntring. sådär ser jag verkligen inte ut just nu.

Cecilia toppar;

Jag har bestämt mig för att med jämna mellanrum visa för er mina absoluta favoritfilmer. Jag har tre stycken. Eventuellt fyra.

Nummer ett: JUNO.En så fruktansvärt fin film. Jag förstår inte hur man kan blanda allvar och humor i en sån varm film. Jag verkligen älskar den.

- Hey, yeah, I'm just calling to procure a hasty abortion. What? uh, can you just hold on a second, i'm on my hamburger phone.

- Yo, yo jiggidy-yo?
- I'm a suicide risk.
- Juno?
-No, its
Morgan Freeman! do you have any bones that need collecting?
- Only the ones in my pants, haha...
- I'm pregnant.
- What? Honest to blog?
- Yeah. Yeah, it's Bleekers.
- It's probably just a food baby, did you have a big lunch?
- No, this is not a food baby, i had like three pregnancy test and i am forshizz up the spot.
- How did you even generate enough pee for three pregnancy tests?
- I don't know, i drank like ten tons of Sunny D, anyway dude, i'm telling you I'm pregnant and you're acting shockinly cavalier!
Trisse

Vår katt har fått någon konstig uppfattning att nästa svältperiod är på intåg, & har prompt bestämt sig för att äta oss ur huset innan det är försent. Han äter, och jag överdriver inte (det hemska är att jag tror faktiskt att jag underdriver), ungefär ETT KILO kattmat om dagen.
Mamma misstänker att han svalt en fotboll.

Idag har jag inte gjort någonting, bara tagit det lugnt, och ska fortsätta med det hela kvällen, för första gången sedan sommarlovet tror jag. Det är sjukt, men man har aldrig någon fri tid längre.

Förresten! veckans kommentar:
Antingen är man socialdemokrat eller så är man sjuk i huvudet, typMåste kopiera in en gammal klassiker nu känner jag; den får mig verkligen alltid på bättre humör. Den kommer från min bilddagbok, för ganska länge sedan. Så det blir väl HÖNSGAMMALT istället

HÖNSNYTT HÖNSGAMMALT
Vi kom att tala om hönor när vi fikade förut. Det var ganska roligt.

Vi kan konstatera att en av Christers hönor har avancerat i hierarkin och satt sig på översta pinnen.
Det betyder att hon har respekt hos tuppen.

Mamma avslöjar:


- En gång kastade jag en frusen bulle på en kyckling så den svimmade.

Det var allt för
HÖNSNYTT HÖNSGAMMALT idag. tack och hej!


fredag med fiis

hej!
Jag hatar att vara sexton år. Jag vet egentligen inte varför, jag vill bara inte vara det längre. jag vill vara sjutton. Med risk att låta som en töntig, egoistisk människa så tycker jag att det låter för lite med sexton. Det känns inte som jag längre. Jag känner mig mer sjutton.
Sexton suger helt enkelt. Det känns mer högstadie med sexton och mer gymnasie med sjutton.I fredags var jag med isabelle. Vi gjorde i princip ingenting, som vanligt när jag umgås med henne, så det var trevligt
Däremot gick vi runt grillstugan med kängorna på. Luften var kall, jag hade mössa på mig & när vi gick blev det mörkare och mörkare. Hösten kommeeer!

Jag minns att jag satt häromdagen i skolan med Axelina och att hon sade nåt väldigt lustigt/konstigt/djupt/kul-och-knäppt-var-det-i-alla-fall och så sade jag: "det ska jag skriva på bloggen" och så sade hon "visst, göör det" och så sa jag "japp det ska jag göra".

men det har jag glömt.

RSS 2.0