dagens tips

 
DAGENS TIPS: maizena-blandning! aaaahmajgaaad vad roligt vi hade med maizena+lagom mängd vatten igår kväll. ger en substans som är både fast och flytande. VILKA MÖJLIGHETER! VILKEN LYCKA! Vi kastade och kramade och kletade och krämade. Och sedan fick vi sopa. och torka. och tvätta.
MEN SÅ SJUKT VÄRT????!!
 
ÖVRIG VÄRD INFO:
idag har jag varit i göteborg för en timmes flöjtlektion. Var borta mellan 15.00 och 20.00. Värt? kan man undra. Men idag var det nog det. himlans bra humör var jag på när jag färdades hemåt.
i götelaborg inhandlade jag mitt sista fritidskort! snyft. TY i morgon är dagen då jag lever min SISTA TID som blott en simpel nittonåring. Ack, så tarvligt det låter, redan nu, i mina ljuva öron. Nitton! 
Mitt extremt vårdade språk kommer ifrån att jag äntligen tagit tag i en BOK och börjat LÄSA igen. Jane Eyre! Har velat läsa den sedan jag fick den samtidigt som jag inte orkat men nu BANNEMIG. BRA är den också. hipp hurra!
Har äntligen tagit tag i mitt liv på andra plan också!!!! Skaffat mastercard, förnyat körkort, skickat viktiga papper och SÅNT DÄRINGA. 
 
ÅÅÅ. FRISKT OCH SKÖNT ATT VARA PÅ TOPP!
ser ni något konstigt med bilden? ;oOoOOoooO
 
 
Näe jag borde inte bjuda på mig själv på dette viset. det känns inte riktigt friskt???
MEN FÖR ALL DEL: Skåda min NATURLIGA SKÖNHET och låt mig BELYSA er kväll och SPRIDA GLÄDJE i de små stugorna därute.
 
happ happ. tjingeling nu!
 

hår't: vart tore vägen?

hej vänner!
idag är jag pigg, av någon märklig anledning. 
för att jag har varit ute och cyklat tror jag.
 
jag har varit i Kållekärr och klippt mig! men satan i gatan att det aldrig ska bli som jag vill. nu klipptes det av alldeles för mycket på sidorna och jag deppade lite. men sedan fönade jag och trixade och sminkade mig och tog sådana här bilder tills det kändes bättre igen:
 
 
 
så nu är jag (typ) glad igen. och jag menar; hallå. om ett år är det som jag vill igen! hehehehe. ett år. 
 
Äsch WHATEVER.
 
nu käkar jag Grädd-Brio (aaaa så GOTT) och kikar på den här (för typ fjärde gången):
 
 
 

facerape

japp. det var jag.
 

Står stadigt

Nu var det allt ett tag sedan jag kikade in. Illa!

Pågår i mitt liv just nu:

* I helgen har jag och Maria ätit diskade popcorn. Det är också en upplevelse, antar jag. (de smakade som vilka popcorn som helst)

* i söndags var det plötsligt fika i musikhuset, för några i klassen hade bestämt sig för överraskning och bakat massa fika. Så då samlades vi och mumsade kakor utan dess like. Himla mysigt.

* För tillfället är jag nyvaken efter en alldeles särskilt obehaglig, otrevlig natt. Jag har nämligen gått och blivit sjuk (hör och häpna) men att då få sova mig frisk, nä det var tydligen för mycket begärt. Istället är ena näsborren liksom extremt täppt medan den andra är extremt otäppt så det gör liksom asont att andas in, för luften känns så sjukt kall i den enda näsborren jag andas med. Hoppas att ni har förstått?!?!! Irritationen och frustrationen över sett faktum är obeskrivlig!!! Man vill bara sova men det GÅR INTE att andas genom näsan och att andas med öppen mun är jag jätteovan vid så är lika jobbigt det. Jag kan liksom inte ha munnen öppen och avslappnad samtidigt? Sedan fick jag dessutom värsta huvudvärk när jag spände mig så hela tiden och inte orkade ta mig upp trots att jag inte heller kunde sova.
Okej, slut på min överdrivet detaljerade analys av en sjuklings nattsömn. Hua.

* idag ska jag försöka gå till skolan men har redan ångrat mig

* nu måste jag snyta mig

* och sminka om


skriva

ibland försöker jag skriva saker. för det är så himla roligt när det går. när jag hittar känslan och när det flyter. när orden bara ramlar över mig och jag vet precis allting. men det är så svårt. mest blir det bara små rader, lite här och var.
i ett block, på mobilen, i ett dokument, på ett forum, i ett bloggutkast, på dropbox, i min dagbok.

ibland så stöter man på de där små raderna av ord. och då vet jag precis hur det kändes, just då, när jag skrev dem. det är ändå ganska fint.

i våras, när allt bara hopade sig för mig och jag kunde bara inte se en utväg, då skrev jag det här, och det hittade jag idag:


"jag gråter för att det är en sån jävla pärs. För att varenda litet steg, sucken hos en liten myra, varje ynka barr i en ståtlig gran, den lilla tåren som faller ned i havet, är ett stort steg. Som ett stort berg, som att överleva en sjukdom, som att vinna ett världskrig eller som att vara en liten, liten myra och sucka." 


 

När allt du levt för räknats ut

Idag lyssnar jag på Håkan för hela slanten. Han har liksom varit på repeat, hela dan.

Och så har jag skrattat åt sånt här fint och önskat att jag var fem år och förvandlade bäckar till floder och vattenfall:


RSS 2.0