take it home med ölmagar och blues

Jag blev överraskad igår av Axelina, Mikael, Jonas, Isabelle, Lovisa, Hanna och Frida. Och Jakob och Alfred blev också överraskade. Det var helt ljuvligt. Och Isabelle lurade mig jättebra så jag fattade ingenting, inte ens när hon på facebook skrev till sin bror att hon skulle på konsert med sina kompisar och jag kom tillbaka från toaletten och såg det. Och ändå förstod jag inte att jag inte skulle tillbringa kvällen hos Isa. Det låter nog mer som att jag är lättlurad.

De stod alla utanför dörren och skrek hej och jag blev så glad så mitt hjärta skakade litegrann och benen nästan smälte. Fast det kände jag inte då för jag blev helt förlamad också.

De satte på mig min jättelånga halsduk (över ögonen alltså) och sedan satte vi oss i en bil, vi åkte till Vara (fast det visste jag inte då naturligtvis) och framförallt till Vara konserthus. Det var en blueskonsert med ett norskt band som hette Spoonful of blues.
Det var skitbra!

Vi bröt människans alla normer och ställde oss upp och dansade loss framför scenen, medan alla medelålders par satt runt omkring vid små bord. Alla blev jätteglada för att vi gjorde det. Speciellt Spoonful of blues. De skakade våra händer och sade tusen takk tusen takk.

Efteråt köpte Axelina en skiva som vi kan ha och vi fick autografer. Såhär:

Cecilia, oy fint navn. Har han skrivit, sångaren. himla fint av honom.

Jag kommer aldrig aldrig aldrig att glömma det. Så fint. för mig. och jakob och alfred förståss.

Annars har jag idag ätit middag med luciaflickorna och lionsgubbarna. och ingrid. det var lyckad, och det blev jag glad för.
Det bästa nästan var att Janne hade med sig en hel bunt med gamla vykort som han hade kvar. De var jättegamla. Och jättefina. Såhär:De ska jag använda till någonting. Prydnad, till exempel, kanske.

Nu ska jag göra något annat! Jag vet inte vad än, men jag slår vad om att det blir toppen.

PS. Min katt är världens katt.  Han lägger på rygg i ens knä och breder ogenerat ut sig som en stor klump. Sedan åmar han omkring som en bäbis medan man ska klia honom. Så ligger han där och stortrivs. Han är verkligen kungen på ekenäs.
Fast kommer man för långt ner på magen så får hans reflexer spratt och han rycker upp och nästan biter en, om man inte är snabb bort med handen. Det är min katt Trisse det.

veckans två supertips!

ALLTSÅ HALLÅ! varje dag efter skolan i princip den här veckan, har jag sett reklam på TV för the new thing, Vampire Diaries. OCh det går ikväll klockan åtta (om fyra mnuter) på sexan. ch jag tänkte hey, lite wannabe twilight (fast det skrevs nog kasnke innan twilight men ändå), det ser nice ut! Så jag går in och kollar upp det och HEY DET VAR RÄTT NICE! så himla göttkött! jag ska tillbringa hela lovet kolla på de avsnitt som finns alltså! Det var ju kanske inte superduperjättebra med det var skitbra! Fast jag vet inte, jag kanske skulle rekommendera Glee mer.
Här kan du se Vampire Diaries första avsnittet
(Här kan du see Glees första)

Det var veckans första tips, till alla de som inte ska till fjällen under lovet utan, som jag, ska vara hemma och bli feta framför datorn :) Fast utan godis! jappjapp! Jag har ett extremt godisförbud mot... godis. Allt utom bullar. och alltid utom på kalas. Nåväl! Dags för tips två!

taradam daradam daradam!
Det här är världens sötaste flicka. Hon pratar franska och on har sjukt bra fantasi och hon är typ jättesöt. jag vill ha henne. Det var niotillfem som tipsade.
jag kan kolla på 1:50 hur många gånger som helst.Det är kanske sötast när man kan franska och förstår en hel del ord och grejer, när man har texten bredvid sig samtidigt. men hon är unerbar!

Det var två tips denna strålande vecka!

Hej jag heter Cecilia och jag är sjutton år

Japp, så har hon fyllt år också. Det var extremt skönt. Jag gillar liksom inte att vara sexton. Så nu slipper jag det för all framtid!
Jag tänkte visa lite härliga bilder från i Lördags, vi var nämligen ett gäng i den underbara grillstugan! Det var fett mysigt.


Vi satt halva natten och myste (och en liten period frös vi också) och pratade och sjöng och lekte och skrattade.


Kolla vilken underbar tårta jag fick av Lovisa! Jag har aldrig fått en tårta med mitt namn på förut! Det var otroligt fint!


Tack snälla du.


Jonas och jag och Isabelle spelade gitarr.


kvällens finaste (och enda) par, Jonas och Maria.Här sitter mina fina vänner och fryser. Fast sedan kom mamma och rättade till och sedan började vi elda rejält och då blev det precis perfekt! Missade att få en bild på både mig, isa och jakob. Har bara suddiga som är onödiga att lägga upp här. Men ni kan föreställa er oss precis bakom, lika härligt rökiga och inbäddade vi!

Tack för en trevlig 30 januari!
Om jag bara kommer på hur så ska jag ladda upp en video på när Jonas och Isa sjunger socker så att ni får höra hur mysigt det var också. Men det blev bara fel när jag försökte. Nu ska jag sova!

Godnatt.

RSS 2.0