Människor pt. 1

Här är Maria och Mario! Två av de sex människor jag typ umgås mest med i klassen. Verkligen TYP. Det är ju lite suddigt det där, vilka man umgås mest med. Men jag kan nog säga att det är sex personer. Borde presentera dem alla för er! Ja, det tror jag bestämt jag ska göra. Från och med nu:

Maria och jag delar rum, vi gick i samma klass på gymnasiet också men då umgicks vi inte på långa vägar så mycket som vi gör nu. Hon är glad nästan hela tiden, uttalar Ö som U (mjulk, trutt, hust osv) och blir superflummig när hon har ätit mat. Hon är inte speciellt pryd av sig vilket är himla skönt för det är inte jag heller. Hon är så himla rolig och bra och jag skrattar alltid massor när vi är tillsammans. Och hon har så himla mycket energi! Vi kan prata om det mesta och jag trivs himla bra med att bo med henne.

Mario kommer från Tranemo, spelar trummor och är typ läskigt bra på det. Verkligen stört. Han skrattar mycket, borstar tänderna väldigt noga, älskar att Maria säger U istället för Ö, är så himla lätt att prata med, är sig själv med alla och är en av de få som gillar SPORT i klassen.

Vad fint att på något vis stapla upp människor såhär. Med både detaljer och avgörande egenskaper. De här två är i alla fall himla fina och roliga. Förra helgen var vi på Flying Bach tillsammans (med Axelina också). Sedan gick vi omkring trötta och veliga och försökte hitta ett matställe i säkert 45 minuter. Ska inte avslöja vart vi hamnade.

Nu är det höstlov och jag ska vara hemma och hänga med massa andra minst lika fina människor. 

Men det här: TO BE CONTINUED!!


Nya rummet

Idag har jag och Maria storstädat rummet! Skakat mattor och dammsugit och bytt lakan. Och sånt där. diskat tandborstglaset som innehåller våra fem (!!!) tandborstar. Här nedan ser ni hur fantastiskt flott vi har det. Annars idag har jag sett en del på tv och tagit en kvällspromenad i mörkret.


ONE MORE NIGHT

just nu ser jag ut ungefär såhär:
 
 
ellerja jag sjunger inte (tänk om nån hör!?!? hahah, som om jag nånsin brytt mig egentligen (förlåt främlingar i min närhet...) men ändå). sitter på golvet och lyssnar på senaste hitseN, och skakar lite på kroppen (skulle nog inte kalla det dans). 
 
funderar allvarligt på att ändra min frisyr. skaffa längre hår och permanenta det... hmmmmmm. kan antingen bli såhär:
 
eller så blir det typ.... snyggt???
 
okeeej jag försöker googla upp nån med snyggt kort lockigt hår men heeeehhehe det kanske inte finns. 
Funderar i för sig också på att färga håret sockervaddsrosa. eller typ vitrosa. Skulle vara så SJUKT COOLT!? men skulle innebära att jag inte längre kan bära typ hälften (majoriteten) av det jag har i min garderob. 
 
nä nu är det snart chips film och new girl. int kan ja sitta här längre nä nä nä.
 
en sista grej! häromkvällen kollade vi igenom massa youtube-klipp uppe på klostret. kan tipsa om den här
 
hej!

på rummä

käkar pistagenötter och kikar på youtube-klipp. 
tänkte visa er, här är mitt liv:
 
tjörnbron, en eftermiddag efter en flöjtlektion.
 
klassdag på Dyrö var också himla vackert. 
 
Hartippen!
 
En blåssektion, en gång.
 
Maria x2 i ett kontrabasfodral. De fick plats (!!)
 
pyramid!
 
Sparrispasta med plommontomatsås (finmiddag med Hanna förrförra helgen)
 
Jag går på folkhögskola (!!)
Och det är så himla hemskt fint hela tiden och överallt. 
Jag skulle aldrig vara någon annanstans än här just nu. För på kvällen har vi rörelsemåndag med en av lärarna som saknar taktkänsla men som har så mycket glädje och energi så det spelar liksom ingen roll. För ibland bygger vi en pyramid mitt i musikhuset helt utan anledning. För att alla älskar samma sak; musik. För att på kvällarna spelar vi sällskapsspel, kikar på humorserier och skrattar. Eller så spelar jag flöjt-klarinett-duetter med Joel. Eller också lyssnar jag på julmusik och övar musikteori i musikhuset med alla andra omkringflängandes runt mig. Kanske har vi danskväll, då vi bara samlas i stora salen och DANSAR. Till allt och inget, för att det är så roligt att dansa. Eller så ser vi när Nils och Matilda får en spontan nybörjarkurs i cello av tre cellister (som skrattar åt dem). Eller så sitter vi i Smedjan och pratar politik och nyheter (okej jag ska erkänna jag har inte gjort det än för det var inställt idag men jag ska ska ska). 
Musik! Eller också spelar vi musik!
 
Inte är det ofta jag hinner sitta här längre i alla fall. Nu måste jag kila (till exempel). 
hoj!
 
 

RSS 2.0