vårfilmer!

Hurra, ny säsong, nya filmer!

 

Tracks. 

Ny storfilm som jag har höga förväntningar på. Passar väl snarare in i katerorin "sommarfilmer", för det är ett bra tag kvar innan den släpps. Tycker verkligen att Mia Wasikowska är en fantastiskt talangfull skådespelerska och ser fram emot att se henne i den här filmen.

 

Winter's tale.

En riktigt rysligt romantisk film, vad det verkar. Nästan lite överdrivet kanske? Vet egentligen inte hur mycket jag ser fram emot den, men nu har den ju släppts i alla fall (på alla hjärtans dag såklart) så jag ska nog kika på den. jag blir alltid lite sugen att se på filmer vars trailer gör det svårt att förstå vad som egentligen händer. Det gör mig nyfiken!

 

Noah. 

Åh jag riktigt ryser av välbehag när jag ser att en så påkostad, tidskrävande och stor produktion har gjorts av den här fantastiskt stora historien. hurra! ser jättespännande ut tycker jag. Här spelar det ingen roll att jag vet hur det slutar, nyfikenhet är inget krav för att jag ska vilja se filmen. Finns dock en risk att den kommer bli lite överdramatisk?? Men det får vi se!

 

 

The Grand Budapest Hotel.

Åh min tid den här höll jag på att glömma. Längtar verkligen något enormt tills den kommer! På billströmska förra året hade vi under höstterminen lite Wes Anderson tema på våra filmkvällar så jag hann se ganska många av hans filmer. Och nu kommer alltså en ny. Verkar precis lika magisk, underfundig, karakteristisk och underbar som de andra. Hipp hipp! ps kan även rekommendera moonrise kingdom och fantastic mr fox som jag tror är mina favorit-wes-anderson-filmer. men alltså. alla är så bra.

 

The Double

Okej sista filmen för den här gången. Återigen en film jag blir så otroligt nyfiken på. Vad handlar den om, egentligen? Verkar rolig och spännande och kanske lite obehaglig på samma gång. Jesse Eisenberg har jag en liten förkärlek för, av outgrundlig oförståelig anledning. Men det får vara. 

 

 

Okej klart slut bananstrut! jag återkommer nog med fler trailers, antagligen redan innan nästa säsong. har börjat ta till mig det faktum att jag kanske är nästan lite mer insatt i filmvärlden än gemene man. känns ganska bra ändå.


välkomnad på intranätet

vår fantastiskt duktiga kommunikatör har lagt upp en intervju med mig på vår hemsida. Här kan ni läsa den, samt kika på en något märklig bild på undertecknad. känner liksom inte riktigt igen mig själv?? 
 
Nåväl. Ikväll har det varit rekord på Mello, tror vi var närmare 120 pers. Detta antagligen på grund av hockeymatchen som var innan. tror att det var en del hockeyfantaster som satt kvar även under melodifestivalen.
livet är fint här.

fyra veckor

tänk nu har jag varit här ett helt skagaläger.
när jag befinner mig där känns det som ett halv liv, det känns som att jag känner alla utan och innan när jag åker därifrån. Jag känner mig ofta ganska mör (helt slutkörd för att vara exakt). Men jag känner också hur mycket jag har utvecklats, gällande kunskaper och mig själv personligt. så har det egentligen varit varje år jag varit där.

 

men här? fyra veckor, det var ju nyss jag kom. har bara skrapat på ytan gällande alla relationer här. jag har verkligen bara börjat skrapa på ytan av London och allt jag vill hinna med. jag är definitivt inte helt slutkörd och känner mig verkligen inte färdig med det här stället. personligen har jag visserligen utvecklats en del, men inte så mycket jag förväntar mig att jag kommer göra.  har inte tänkt färdigt över alla kloka ord och nya funderingar som slår mig allt som oftast.

 

ganska spännande. ganska fint. 

 

 
2008.
 

 


RSS 2.0