Det yttersta testet

Tjolahopp. Vi är i fjällen! Ellerja, Orsa rättare sagt. Stämningen har varit på topp men under natten har dramatiska händelser gjort att vi nu går omkring som små nervvrak här allihop. Utom Jonathan då. Som ligger i sin säng. Med maginfluensa. Maginfluensa!
Å ni som känner mig vet hur jag bruka skryta om mitt jordklotets-bästa immunförsvar. Men NU! Vilken utmaning. Vilket TEST.
Så stämningen har sjunkit markant här sedan igår kväll, som ni säkert förstår. Nu går vi omkring och känner efter så det riktigt knakar i våra stackars magar. Inställningen på ett ungefär: ja, det är bara att vänta in och se när det drabbar oss. Ikväll, i morgon. Nu direkt?
Något kaotisk stämning. Spontana tips mottages tacksamt.

Skickar med en bild från gårdagen då vi var ute i backen. Fint. Trevligt värre. Idag blir kanske sista dagen för oss alla.

Hejdåååååååå


Kommentarer
Postat av: Hanna

HANDSPRIT!!!!!!!! Det är väl typ det enda. Eller, alltså, har ni flera toaletter, låt de sjuka använda bara en, och de friska den andra för att minska risken att alla drabbas.
May the odds be ever in your favor:)
KRAAM!

2013-02-12 @ 11:57:40
Postat av: Simon

Tips: Doppa dem som är sjuka i handsprit innan ni tar i dem, pratar med dem eller tänker på dem.

2013-02-13 @ 21:55:45
Postat av: Emma

Ät tio pepparkorn. Funkar skitbra! Även om det kanske är placebo så håller det iallafall maginfluensa borta!! Jag lovar! :D Pratar helt enkelt av erfarenhet, vi har förtusan maginfluensa på jobbet varje vecka. Lycka till!! Puss

2013-02-15 @ 21:21:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0