vårfilmer!

Hurra, ny säsong, nya filmer!

 

Tracks. 

Ny storfilm som jag har höga förväntningar på. Passar väl snarare in i katerorin "sommarfilmer", för det är ett bra tag kvar innan den släpps. Tycker verkligen att Mia Wasikowska är en fantastiskt talangfull skådespelerska och ser fram emot att se henne i den här filmen.

 

Winter's tale.

En riktigt rysligt romantisk film, vad det verkar. Nästan lite överdrivet kanske? Vet egentligen inte hur mycket jag ser fram emot den, men nu har den ju släppts i alla fall (på alla hjärtans dag såklart) så jag ska nog kika på den. jag blir alltid lite sugen att se på filmer vars trailer gör det svårt att förstå vad som egentligen händer. Det gör mig nyfiken!

 

Noah. 

Åh jag riktigt ryser av välbehag när jag ser att en så påkostad, tidskrävande och stor produktion har gjorts av den här fantastiskt stora historien. hurra! ser jättespännande ut tycker jag. Här spelar det ingen roll att jag vet hur det slutar, nyfikenhet är inget krav för att jag ska vilja se filmen. Finns dock en risk att den kommer bli lite överdramatisk?? Men det får vi se!

 

 

The Grand Budapest Hotel.

Åh min tid den här höll jag på att glömma. Längtar verkligen något enormt tills den kommer! På billströmska förra året hade vi under höstterminen lite Wes Anderson tema på våra filmkvällar så jag hann se ganska många av hans filmer. Och nu kommer alltså en ny. Verkar precis lika magisk, underfundig, karakteristisk och underbar som de andra. Hipp hipp! ps kan även rekommendera moonrise kingdom och fantastic mr fox som jag tror är mina favorit-wes-anderson-filmer. men alltså. alla är så bra.

 

The Double

Okej sista filmen för den här gången. Återigen en film jag blir så otroligt nyfiken på. Vad handlar den om, egentligen? Verkar rolig och spännande och kanske lite obehaglig på samma gång. Jesse Eisenberg har jag en liten förkärlek för, av outgrundlig oförståelig anledning. Men det får vara. 

 

 

Okej klart slut bananstrut! jag återkommer nog med fler trailers, antagligen redan innan nästa säsong. har börjat ta till mig det faktum att jag kanske är nästan lite mer insatt i filmvärlden än gemene man. känns ganska bra ändå.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0