Står stadigt

Nu var det allt ett tag sedan jag kikade in. Illa!

Pågår i mitt liv just nu:

* I helgen har jag och Maria ätit diskade popcorn. Det är också en upplevelse, antar jag. (de smakade som vilka popcorn som helst)

* i söndags var det plötsligt fika i musikhuset, för några i klassen hade bestämt sig för överraskning och bakat massa fika. Så då samlades vi och mumsade kakor utan dess like. Himla mysigt.

* För tillfället är jag nyvaken efter en alldeles särskilt obehaglig, otrevlig natt. Jag har nämligen gått och blivit sjuk (hör och häpna) men att då få sova mig frisk, nä det var tydligen för mycket begärt. Istället är ena näsborren liksom extremt täppt medan den andra är extremt otäppt så det gör liksom asont att andas in, för luften känns så sjukt kall i den enda näsborren jag andas med. Hoppas att ni har förstått?!?!! Irritationen och frustrationen över sett faktum är obeskrivlig!!! Man vill bara sova men det GÅR INTE att andas genom näsan och att andas med öppen mun är jag jätteovan vid så är lika jobbigt det. Jag kan liksom inte ha munnen öppen och avslappnad samtidigt? Sedan fick jag dessutom värsta huvudvärk när jag spände mig så hela tiden och inte orkade ta mig upp trots att jag inte heller kunde sova.
Okej, slut på min överdrivet detaljerade analys av en sjuklings nattsömn. Hua.

* idag ska jag försöka gå till skolan men har redan ångrat mig

* nu måste jag snyta mig

* och sminka om


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0