svtkväll

har tittat på två program på svt ikväll. på tv. det är inte ofta jag tittar på tv längre, det är ju liksom alltid så mycket smidigare med datorn. på nåt sätt. tycker jag.
men ikväll fastnade jag mellan nio och tio och himla tur var väl det!
 
först såg jag von svenssons kläder
ny serie om kläder och hur kläder kan påverka. roligt, lättsinnigt och fantastiskt bra programledare. kändes lite som Historieätarna rent uppläggsmässigt (nytt ord där cecilia). samma lätta humor blandat med info och forskning. och lite som institutet i p3 också, antar jag.
kul, och bra! med ett nytt undertema varje vecka. Kvällens avsnitt handlade om huruvida kläder kan (in)ge makt. nästa vecka handlar det om hur man klär sig sexigt. *oooh la la spännande*
se kvällens avsnitt här.
 
vid 21.30 var det säsongspremiär för kobra
tycker himla mycket om det här programmet, som jag bara sett några få avsnitt av. kvällens avsnitt fascinerande mig något enormt. alltså nästan överdrivet mycket, nästan sjukligt. tycker det är SÅ HÄFTIGT med svenskar som slår igenom i Hollywood, och det var precis vad hela avsnittet handlade om. satt och trånade och avundades och förundrades. suck, *en får väl drömma om'et i alla fall*. hehe.
se här.
 
 
klart slut på tvtipsfronten! ses i morgon, då ska jag berätta vad som egentligen händer för spännande i mitt liv. nån måste väl undra, tänker jag! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0