svtflow

måste tipsa om lite nya tv-serier från svt.
 
Flator
jag gillar verkligen små dokumentärer, att sätta sig in i andra människors liv och tankegångar. det är något av det mest fascinerande jag vet, faktiskt. (jag har ju sökt beteendevetenskap så det är kanske inte så märkligt då). förra årets nittiotalisterna var ju något av det bästa jag sett på svtplay, och nu är jag så glad att jag hittat något som har vissa likheter. en spegling av sex olika individer, hur olika deras liv ser ut och hur de tänker och sånt där. fint och mysigt! se!
 
Full patte! 
Humor på hög nivå. fantastisk humor. tio minuter långa avsnitt med skruvad humor, som det stod i beskrivningen. och hur mycket jag än inte tilltalas av det uttrycket så passar det ändå ganska bra. driver en del med könsroller, politik och tänjer på gränser. på ett lysande sätt, såklart.
 
Kärlekskoden
Ja, ni som läste på om Flator fattar kanske att det här är rena drömmen för mig? Ett program som enbart fokuserar på hur hjärnan och känslor fungerar. jag är i tv-himlen??? älskar det här programmet så himla mycket. personerna ovan ska genom vetenskapen hitta sin perfekta match, vem de passar bäst ihop med. varje avsnitt är så fascinerande så jag typ avlider. är ledsen de sista fem minuterna av varje avsnitt för jag vet att det snart är slut och jag måste vänta en hel vecka innan nästa kommer :(
 
Varsågoda för tipsen!
I morgon åker jag till Paris med mitt jobb. en liten paris-weekend, förhoppningvis himla trevligt. ska strosa runt på gatorna som vilken förvirrad turist som helst och inte avslöja för någon att jag egentligen pluggat franska i sju år när jag stapplande försöker beställa vin på restaurangen. eller fråga om vägen. eller vad som helst egentligen, allt kommer bli lika stapplande ändå. brukar börja med standardfrasen "parlez-vous anglais?" så brukar jag slippa krångla sedan. Då får de jag pratar med göra det istället!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0